Blog

Dijelimo s tobom znanja iz područja e-učenja i razvoja zaposlenika u organizaciji kao i primjere dobre prakse.

Explainer video – što je to i kako olakšava prenošenje znanja?

Bez obzira na to organizirate li specijalizirane treninge za svoje zaposlenike ili lansirate novi proizvod na tržište, iskoristite priliku i saznajte sve o explainer videima. U ovom članku analiziramo niz prednosti upotrebe explainer videa i ističemo zašto bi oni trebali biti dio vaše e-learning ili prodajne strategije.

Pročitaj
Online kvizovi i testovi - kako mogu poboljšati procesu učenja?

Online kvizovi i testovi

E-learning trening danas je jedan od najpopularnijih oblika online razvoja zaposlenika. Međutim, kako bi bio što učinkovitiji, korisno je provjeriti polazničko znanje i razinu ovladavanja materijalom. Sve vrste online kvizova i testova izvrsne su za to. Kako osmisliti testna pitanja u e-learningu za provjeru učinkovitosti obuke i motivaciju zaposlenika za učenje? Što bi trebali sadržavati idealni online kvizovi? Odgovore na ova pitanja pronaći ćete u nastavku.

Pročitaj
Interaktivna multimedija — kako je koristiti u obrazovanju i poslovanju?

Interaktivna multimedija — kako je koristiti u obrazovanju i poslovanju?

Zašto je interaktivna multimedija najbolji način za pamćenje sadržaja? Saznajte kako se koristi u obrazovanju, poslovanju, medicini, kulturi ili industriji nekretnina!

Pročitaj
VR soba u Gradskoj knjižnici

VR soba u Gradskoj knjižnici. Case study: Grad Piotrków Trybunalski

Kako suvremenu tehnologiju i multimediju povezati s ponudom klasične knjižnice? Saznaj kako je protekla suradnja između GroMara i grada Piotrkówa.

Pročitaj
Online onboarding

Online onboarding u post-pandemijskoj stvarnosti za Naprzod Capital Grupu

Uz e-learning rješenja do automatiziranih HR procesa! Saznaj više o efektnim alatima za online feedback i onboarding zaposlenika.

Pročitaj

Porazgovarajmo o najboljim e-learning rješenjima za tvoju tvrtku

Nazovi nas

GroMar tim

+385 91 7933 900

Pošalji upit
    Administrator vaših osobnih podataka prikupljenih u dopisnom postupku je Gromar Sp. z o. o./LTD sa sjedištem u Lođu 93 - 305, Tuszyńska 98. Više informacija o obradi podataka možete pronaći na web stranici https://gromar.hr/gdpr/korespondencija/

    Javi nam se!