Saznaj zašto je GroMar tim pokretač digitalnog razvoja edukacije

O nama

Upoznaj GroMar team

GroMar je vodeća poljska firma za najsuvremenija e-learning rješenja koja je od prošle godine svoje usluge odlučila ponuditi i hrvatskom tržištu. U sklopu svojeg brenda Learnway stvaramo digitalna rješenja koja mijenjaju budućnost obuke. Od 1999. godine provodimo projekte za velike i ugledne tvrtke u Poljskoj i ostatku Europe. Specijalizirani smo za e-learning, ali volimo i prihvaćamo svaki izazov vezan uz korištenje suvremenih tehnologija u obrazovanju: VR, AR, 2D i 3D modeli i animacije, 360° fotografije i videi.

Nudimo podršku u razvoju organizacija, njihovih zaposlenika i human resource managementu, omogućujemo razvoj kvalitetnijih odnosa s kupacima i poslovnim partnerima.

Također, iza sebe imamo niz uspješno završenih EU projekata i suradnji s javnim institucijama poput ministarstava, sveučilišta, škola.

Naš multinacionalni tim uključuje talentiranu ekipu animatora, grafičkih dizajnera i multimedijskih stručnjaka, programera, VR & AR developera, instrukcijskih dizajnera i e-learning stručnjaka s dugogodišnjim bogatim iskustvom.

22+

godina iskustva

100+

stručnjaka: IT, HR, e-learning, multimedija, dizajn

350+

tvrtki koje koriste LearnWay LMS i Learnway e-obuke

1000+

uspješno realiziranih e-learning projekata

Upoznaj naše dosadašnje zadovoljne klijente!

Nagrade i priznanja

Porazgovarajmo o najboljim e-learning rješenjima za tvoju tvrtku

Nazovi nas

GroMar tim

+385 91 7933 900

Pošalji upit
    Administrator vaših osobnih podataka prikupljenih u dopisnom postupku je Gromar Sp. z o. o./LTD sa sjedištem u Lođu 93 - 305, Tuszyńska 98. Više informacija o obradi podataka možete pronaći na web stranici https://gromar.hr/gdpr/korespondencija/

    Javi nam se!