Expaliner video

koji može poslužiti u edukaciji zaposlenika, ali i kao inovativni prodajno-marketinški alat

expl
exp

Što je točno explainer video?

Obično kraći video (do nekoliko minuta) izrađen različitim animatorskim tehnikama koji izlaže koncepte, proizvode ili usluge tvoje tvrtke potencijalnim klijentima, partnerima ili suradnicima.

Korisna je i upotreba explainer videa u sklopu onboardinga novih zaposlenika. Zašto trošiti vrijeme i novac na dugotrajno uhodavanje kada se glavne ideje i vrijednosti tvrtke mogu jasno predstaviti u kratkom privlačnom videu? Novi zaposlenik postaje samostalan u poslu vrlo brzo, a posao odjela ljudskih potencijala izrazito je olakšan.

Osim u obrazovne, koristi se i u promidžbene i prezentacijske svrhe, a glavna mu je karakteristika posebnim grafičkim i animatorskim tehnikama istaknuti najvažnije i “provesti” gledatelja kroz poruku tako da ostane prikovan za ekran, koliko god kompleksna tematika bila u pitanju.

Još uvijek ti nije potpuno jasno što je explainer video?

Evo nekoliko primjera i shvatit ćeš sve!

Kako izgleda proces izrade explainer videa?

Na pamet ti pada proces, postupak ili koncept koji teško dolazi do ciljane skupine?

1.

Za početak ga ukratko opiši, priloži fotografije, tekstove i ostale materijale koji eventualno mogu biti od pomoći u sklopu kratkog upitnika koji ti pošaljemo. Ne brini, upitnik te vodi!

2.

Na temelju početnog briefa, GroMar tim slaže prijedlog scenarija (storyboard) i vizualnih rješenja (stil animacije, fontovi, paleta boja).

3.

Nakon konačnog odobrenja koncepta, slijedi faza produkcije.

4.

Rezultat? Explainer video kojim ćeš pomesti konkurenciju i najkompleksnije koncepte objasniti na jednostavan, zabavan i vizualno atraktivan način!

Dogovori kraći call s našom ekipom i započni postupak izrade svog explainer videa!

Javi nam se!

Edukacije za zaposlenike

Edukacije za zaposlenike – na što treba pripaziti?

U fazi ste razmišljanja o novoj edukaciji za zaposlenike ili radite edukacijske budžete za sljedeću godinu? Definiranje i odabir odgovarajuće edukacije za vaše timove može biti ključno za razvoj, produktivnost i konkurentske prednosti vaše tvrtke. Edukacija ne samo da doprinosi razvoju zaposlenika, već i pomaže u ostvarivanju ciljeva tvrtke. No, kako donijeti pravilnu odluku? U […]

Pročitaj
Video pitch - zašto ga uključiti u svoje sales procese?

Video pitch − što je i zašto je bolji od klasičnih načina prezentacije?

U ovom članku, istražit ćemo koncept "video pitcha" i uvjeriti vas da je bolji od tradicionalnih metoda prezentacije. Otkrit ćemo kako video pitchevi omogućavaju jednostavno i angažirajuće komuniciranje s klijentima, investitorima ili širom javnosti, te zašto je važno pratiti trendove i prilagoditi se promjenama u načinima konzumacije sadržaja.

Pročitaj
Onboarding video: 6 razloga zašto explainer video olakšava prve radne dane

Onboarding video: 6 razloga zašto explainer video olakšava prve radne dane

Što je onboarding video i kako može olakšati prve radne dane vašim zaposlenicima? U ovom članku istražujemo kako explainer video može biti ključni čimbenik u uspješnom onboarding procesu, donoseći financijske benefite i uštedu vremena za vašu tvrtku, a zadovoljstvo i osjećaj punog potencijala radnog mjesta za vaše zaposlenike. 6 razloga zašto explainer video olakšava prve […]

Pročitaj

Porazgovarajmo o najboljim e-learning rješenjima za tvoju tvrtku

Nazovi nas

GroMar tim

+385 91 7933 900

Pošalji upit
    Administrator vaših osobnih podataka prikupljenih u dopisnom postupku je Gromar Sp. z o. o./LTD sa sjedištem u Lođu 93 - 305, Tuszyńska 98. Više informacija o obradi podataka možete pronaći na web stranici https://gromar.hr/gdpr/korespondencija/

    Javi nam se!