Expaliner video

koji može poslužiti u edukaciji zaposlenika, ali i kao inovativni prodajno-marketinški alat

expl
exp

Što je točno explainer video?

Obično kraći video (do nekoliko minuta) izrađen različitim animatorskim tehnikama koji izlaže koncepte, proizvode ili usluge tvoje tvrtke potencijalnim klijentima, partnerima ili suradnicima.

Korisna je i upotreba explainer videa u sklopu onboardinga novih zaposlenika. Zašto trošiti vrijeme i novac na dugotrajno uhodavanje kada se glavne ideje i vrijednosti tvrtke mogu jasno predstaviti u kratkom privlačnom videu? Novi zaposlenik postaje samostalan u poslu vrlo brzo, a posao odjela ljudskih potencijala izrazito je olakšan.

Osim u obrazovne, koristi se i u promidžbene i prezentacijske svrhe, a glavna mu je karakteristika posebnim grafičkim i animatorskim tehnikama istaknuti najvažnije i “provesti” gledatelja kroz poruku tako da ostane prikovan za ekran, koliko god kompleksna tematika bila u pitanju.

Još uvijek ti nije potpuno jasno što je explainer video?

Evo jednog primjera i shvatit ćeš sve!

Kako izgleda proces izrade explainer videa?

Na pamet ti pada proces, postupak ili koncept koji teško dolazi do ciljane skupine?

1.

Za početak ga ukratko opiši, priloži fotografije, tekstove i ostale materijale koji eventualno mogu biti od pomoći u sklopu kratkog upitnika koji ti pošaljemo. Ne brini, upitnik te vodi!

2.

Na temelju početnog briefa, GroMar tim slaže prijedlog scenarija (storyboard) i vizualnih rješenja (stil animacije, fontovi, paleta boja).

3.

Nakon konačnog odobrenja koncepta, slijedi faza produkcije.

4.

Rezultat? Explainer video kojim ćeš pomesti konkurenciju i najkompleksnije koncepte objasniti na jednostavan, zabavan i vizualno atraktivan način!

Dogovori kraći call s našom ekipom i započni postupak izrade svog explainer videa!

Javi nam se!

Explainer video – što je to i kako olakšava prenošenje znanja?

Bez obzira na to organizirate li specijalizirane treninge za svoje zaposlenike ili lansirate novi proizvod na tržište, iskoristite priliku i saznajte sve o explainer videima. U ovom članku analiziramo niz prednosti upotrebe explainer videa i ističemo zašto bi oni trebali biti dio vaše e-learning ili prodajne strategije.

Pročitaj
Online kvizovi i testovi - kako mogu poboljšati procesu učenja?

Online kvizovi i testovi − kako poboljšavaju proces učenja?

E-learning trening danas je jedan od najpopularnijih oblika online razvoja zaposlenika. Međutim, kako bi bio što učinkovitiji, korisno je provjeriti polazničko znanje i razinu ovladavanja materijalom. Sve vrste online kvizova i testova izvrsne su za to. Kako osmisliti testna pitanja u e-learningu za provjeru učinkovitosti obuke i motivaciju zaposlenika za učenje? Što bi trebali sadržavati idealni online kvizovi? Odgovore na ova pitanja pronaći ćete u nastavku.

Pročitaj
Razvoj zaposlenika

Razvoj zaposlenika – zašto je ključan u kriznim vremenima?

Zaposlenici su pokretačka snaga tvrtke. Iskusno i spremno osoblje pomoći će tvrtki da preživi teška vremena. Na koja se razvojna rješenja vrijedi usredotočiti u 2023.? Kako se brinuti za razvoj zaposlenika u vrijeme krize? Pročitajte!

Pročitaj

Porazgovarajmo o najboljim e-learning rješenjima za tvoju tvrtku

Nazovi nas

GroMar tim

+385 91 7933 900

Pošalji upit
    Administrator vaših osobnih podataka prikupljenih u dopisnom postupku je Gromar Sp. z o. o./LTD sa sjedištem u Lođu 93 - 305, Tuszyńska 98. Više informacija o obradi podataka možete pronaći na web stranici https://gromar.hr/gdpr/korespondencija/

    Javi nam se!