Često postavljana pitanja (FAQ)

I dalje ostaju neka neodgovorena pitanja vezana za funkciju, procese implementacije ili primjenu e-learning rješenja?

Ne brini, nisi jedini! Pogledaj često postavljana pitanja i možda baš nađeš ono koji zanima i tebe. Ako ne, svakako nam se javi.

Početni koraci

Prije svega, drago nam je što ti baš mi možemo pomoći pronaći prava rješenja za tvoje poslovanje i pomoći ti u početnim koracima. Započni ispunjavanjem obrasca kako bi te naš stručnjak za e-učenje mogao kontaktirati. Tražit će da odgovoriš na nekoliko pitanja pomoću kojih ćemo zajedno naći najbolja rješenja za podršku human resources odjelu, ali i za tvoju tvrtku u cjelini.

Ne brini za hardver. Vjerojatno već imaš svu potrebnu opremu za implementaciju e-learninga i online edukacija u svojoj organizaciji. Dovoljna su obična računala, prijenosna računala, tableti ili pametni telefoni. Ako tražiš novu opremu namijenjenu e-tečajevima, kontaktiraj nas i rado ćemo podijeliti svoje preporuke.

VR sadržaji katkada iziskuju dodatnu opremu poput VR naočala, kontrolera, slušalica i slično, ali ne brini ni za to! Savjetovat ćemo te i za to područje.

Odlučili ste uvesti e-learning u svoju organizaciju, ali niste sigurni kako će zaposlenici na to reagirati? Ponekad zamor od svakodnevnih taskova i zadataka dovodi do pada motivacije za stjecanjem novih znanja, to je potpuno razumljivo i zato je važan kvalitetan human resources management. Imamo nekoliko e-learning savjeta za tvoj HR tim i tebe!

 1. Vodi računa o kvaliteti e-tečajeva!

Nije dovoljno samo ponuditi kakav-takav digitalizirani content. Važno je da e-learning tečaj zadovoljava sve zahtjeve sadržaja koji se želi prenijeti, da zadovoljava ishode i koristi digitalne metode u skladu s ciljevima. Svakako treba paziti i na količinu interaktivnosti jer ako je ona premala, uzrokuje pasivnost polaznika, a ako je prevelika, može dovesti do pada koncentracije. Learnway e-learning tečajevi visoke su kvalitete i s njima nemaš brige!

2. Uključi elemente gejmifikacije!

Povezivanjem e-obuke s realnim radnim svijetom, stvara se osjećaj svrhovitosti. Pokreni svojevrsnu igru sa sustavom obuke u svojoj organizaciji u kojoj bi zaposlenici mogli skupljati nove bodove i dosezati nove razine. Svoje bodove mogu zamijeniti za nagrade, poput dodatnog slobodnog dana, poklon bona za wellness ili dodatne plaćene obuke.

3. Omogući osjećaj napredovanja!

Naša LMS e-learning platforma omogućava kreiranje certifikata i dodjeljivanje kompetencija. Polaznici ih automatski mogu preuzeti nakon završetka određenog e-tečaja ili prikupljanja dovoljnog broja bodova. Samim time e-obuke nisu nešto usputno, nego čine velike razlike među zaposlenicima, razvijaju potrebu za samorazvojem i stvaraju zdravu ambiciju.

Implementacija LMS-a omogućuje razvojni put zaposlenika, a samim time i cijele organizacije. Human resources management procesi poput onboardinga, programa obuke, praćenja razvoja karijere i sustava vrednovanja postaju uvelike automatizirani uvođenjem LMS-a, a posao HR tima olakšan i puno efikasniji.

Izgled i funkcionalnosti LearnWay LMS-a

Ako si ikada koristio CRM sustav, okruženje će ti biti potpuno poznato. A čak i ako si totalni početnik, naš LMS je potpuno user-friendly i neće ti zadavati probleme.

Želiš vidjeti kako točno izgleda sučelje? Dogovori kraći sastanak s našim e-learning stručnjakom koji će ti predstaviti LMS i odgovoriti na sva tvoja pitanja. Također, za tvoju organizaciju možemo kreirati demo account pa možeš samostalno isprobati sve opcije na LMS platformi.

 

Na LearnWay LMS platformi među ostalom možeš:

 • upravljati korisnicima (unositi ih pojedinačno ili u grupama, upisivati ih na e-obuke, sortirati ih prema organizacijskoj strukturi, određivati im uloge na platformi)
 • izraditi izvještaje (o rezultatima korisnika na pojedinim obukama, o vremenu provedenom na platformi, o odgovorima na anketama i upitnicima i sl.)
 • upravljati obukama (unositi različite datoteke, određivati sustav bodovanja i rokove unutar kojih se mogu ostvariti rezultati)
 • upravljati kompetencijama korisnika
 • izrađivati upitnike i ankete
 • izrađivati certifikate koji se automatski generiraju za svakog korisnika prema unaprijed određenim kriterijima
 • i još mnoga toga drugog.

Zanima te kako to sve izgleda u praksi? Dogovori kraću online prezentaciju s našim e-learning stručnjakom!

Naravno, nudimo i tu uslugu u sklopu dodatnih mogućnosti platforme. Samo nam pošalji specifikacije sustava s kojima želiš integraciju i naš IT odjel će ti poslati procjenu vremena i troška.

Porazgovarajmo o najboljim e-learning rješenjima za tvoju tvrtku

Nazovi nas

GroMar tim

+385 91 7933 900

Pošalji upit
  Administrator vaših osobnih podataka prikupljenih u dopisnom postupku je Gromar Sp. z o. o./LTD sa sjedištem u Lođu 93 - 305, Tuszyńska 98. Više informacija o obradi podataka možete pronaći na web stranici https://gromar.hr/gdpr/korespondencija/

  Javi nam se!