Politika kolačića

Politika kolačića

U vezi s korištenjem web stranice hr.gromar.eu (u daljnjem tekstu: “Web stranica”), ljubazno Vas obavještavamo da Gromar Sp. z o. o/ LTD. sa sjedištem u Łódźu, ul. Tuszyńska 98, s br. REGON: 471628860, odnosno operater i vlasnik web stranice, koristi kolačiće.

Kolačići su IT podaci pohranjeni na uređaju koji koristi web stranicu. Spremaju se svakim korištenjem web stranice i omogućuju naknadnu identifikaciju korisnika prilikom ponovnog spajanja na web stranicu s uređaja na kojem su spremljeni. Kolačići obično sadrže naziv web stranice s koje dolaze, vrijeme pohrane na krajnjem uređaju, jedinstveni broj i druge potrebne podatke. Istodobno, trajne datoteke (npr. za optimizaciju navigacije – pohranjene na uređaju korisnika na vrijeme navedeno u njihovim parametrima ili dok ih korisnik ne ukloni) i datoteke sesije (npr. omogućavanje ispravnog rada web stranice pamćenjem odabrane rezolucije) od strane korisnika – pohranjuje se na uređaju korisnika do kraja sesije web preglednika).

Vlasnik ih koristi za sljedeće funkcije:

  • tehničke – optimiziraju korištenje web stranice,
  • statističke – omogućuju, između ostalog, stvaranje anonimnih, agregiranih statistika koje pomažu razumjeti kako korisnici koriste web mjesto kako bi poboljšali njegovu strukturu i sadržaj,
  • marketinške – omogućuju korisnicima pružanje oglasnih sadržaja prilagođenih njihovim interesima, a ujedno olakšavaju oglašivačima pružanje oglasnih sadržaja prilagođenih potrebama i interesima korisnika.

Informacije sadržane u kolačićima koje koristimo na web stranici ne dopuštaju nam identifikaciju određenih korisnika, a do davanja prirode osobnih podataka može doći samo kada se kombiniraju s osobnim podacima koje nam je dao korisnik, npr. u vezi s kontaktom korisnika s nama ispunjavanjem obrasca za kontakt ili nakon davanja odgovarajuće suglasnosti prije korištenja ponuđenih usluga (npr. newsletter). U svakom takvom slučaju bit ćete dodatno obaviješteni o pravilima obrade osobnih podataka i od vas će se tražiti da date posebnu privolu za obradu osobnih podataka, pod uvjetom da će takva privola biti temelj za obradu osobnih podataka.

Prilikom korištenja web stranice kolačići trećih strana s kojima surađujemo, npr. Facebook, Google Analytics i Adwords, mogu se postaviti na uređaj korisnika.

Više informacija o korištenju Google alata možete pronaći na:

https://policies.google.com/technologies?hl=hr

Više informacija o korištenju Facebook alata možete pronaći na:

https://www.facebook.com/about/privacy/

Svaki korisnik može sam odlučiti kako će se kolačići spremati na njegov krajnji uređaj. Na primjer, možete izbrisati pojedinačne kolačiće ili blokirati njihovu instalaciju u budućnosti. To je moguće zbog postavki/preferencija definiranih u web preglednicima. Zadane postavke popularnih preglednika (npr. Internet Explorer, Chrome, Firefox, Opera, Safari) dopuštaju spremanje kolačića s web stranice.

Upravljanje kolačićima u pregledniku Google Chrome >

 

Upravljanje kolačićima u Mozilla Firefoxu >

 

Upravljanje kolačićima u Internet Exploreru 9 >

 

Upravljanje kolačićima u Safariju >

 

Upravljanje kolačićima u Operi >

 

Dodatne informacije o upravljanju kolačićima možete pronaći u datoteci Pomoć Vašeg web preglednika ili na web stranicama kao što je: www.allaboutcookies.org.

 

 

Porazgovarajmo o najboljim e-learning rješenjima za tvoju tvrtku

Nazovi nas

GroMar tim

+385 91 7933 900

Pošalji upit
    Administrator vaših osobnih podataka prikupljenih u dopisnom postupku je Gromar Sp. z o. o./LTD sa sjedištem u Lođu 93 - 305, Tuszyńska 98. Više informacija o obradi podataka možete pronaći na web stranici https://gromar.hr/gdpr/korespondencija/

    Javi nam se!