Primjena e-learning rješenja

Saznaj više o primjeni e-learning rješenja u različitim industrijama i kako izgleda proces implementacije

HR implementacija e-learning rješenja

Kako doći od odluke o uvođenju e-learninga u poslovanje do konačnog rješenja i rezultata?
Koliko god se činilo kompleksno i zahtjevno, ustvari te samo nekoliko koraka dijeli od ideje do cilja, pa krenimo redom:

hr

Primjena e-learning rješenja u različitim industrijama

Iako e-learning rješenja pogoduju razvoju svakog poslovanja, navodimo nekoliko tipičnih primjera primjene naših proizvoda u različitim djelatnostima i područjima poslovanja.

Sezonski zaposlenici

Svako poslovanje koje uključuje sezonske radnike mora računati na opetovanu obuku zaposlenika kako bi opstalo na sve konkurentnijem tržištu.

Zašto stalno iznova trošiti sredstva na kreiranje obuka, trenere i edukatore i načine predstavljanja potrebnih kompetencija kada investicija u LearnWay e-learning tečajeve prilagođene potrebama tvoje tvrtke može biti dugoročna? LearnWay LMS platforma za e-učenje pak olakšava posao human resources managementa te omogućuje kvalitetan nadzor nad obučavanjem novih zaposlenika u području turizma i ugostiteljstva u skladu s potrebama tržišta.

pro

Proizvodnja

Vođenje proizvodnih timova često podrazumijeva nove regulative Zaštite na radu, uvođenje novih strojeva ili procesa s kojima treba upoznati zaposlenike. Upravo u takvim situacijama GroMar donosi sigurna i kvalitetna e-learning rješenja: jednostavne i pregledne e-obuke kojima se sadržaj prilagođava svim razinama znanja te explainer videozapisi kojima se najzahtjevnije teme mogu razložiti na vrlo razumljive komponente.

sal

Sales timovi

Noćna mora svakog voditelja sales tima je prodajni predstavnik koji nema pojma što točno prodaje i kako najbolje prezentirati proizvod ili uslugu potencijalnim klijentima.

Uz mogućnosti koje nudi LearnWay LMS platforma za e-učenje sve faze treninga mogu se detaljno pratiti i pravovremeno uočiti ako nekome od članova tima treba dodatna podrška. Naše e-learning obuke i explainer videi jasno, zabavno i jednostavno mogu prikazati i najsloženije procese vezane za proizvod ili uslugu koju tvrtka nudi. Nema više neodgovorenih pitanja
i neugodne improvizacije pred potencijalnim klijentima.

Farmacija i kozmetička industrija

Klijente imaš u različitim dijelovima zemlje, puno ih je i nekada je dosta izazovno sve ih obići u kratkom roku? Zašto ih ne bi okupio na vlastitoj LMS platformi, grupirao po lokacijama i ponudio im prezentacijske materijale te novitete koje tvoja tvrtka nudi? Sve to uz mogućnost analitike njihove aktivnosti, mogućnost izrade anketa i upitnika, te automatskog slanja obavijesti. Naravno, tako nećeš zamijeniti svoju terensku ekipu, ali ćeš im olakšati posao i bolje pratiti njihovu učinkovitost.

Franšize

“Svaka poslovnica svoju priču vodi…” Postavljanje standarda u poslovanju koje ima različite poslovnice, nekada i poprilično fizički udaljene, iziskuje veliki trud i napor, kako odjela ljudskih resursa, tako i poslodovaca samog.
Uz LearnWay e-learning rješenja, to više nije problem. Istom sadržaju,
istima pravilima i odredbama, pristupaju svi zaposlenici gdje god se nalazili.
A troškovi trenera koji obilazi poslovnice drastično se smanjuju.

upr

Upravljanje hibridnim ili
potpuno online timovima

Mnoge tvrtke u zadnje su se vrijeme odlučile zadržati hibridni način rada ili čak onaj koji podrazumijeva potpuno dislocirane zaposlenike. Postoje mnoge prednosti takvog odabira, ali i potencijalni izazovi za human resource management. Nove okolnosti lakše mogu biti savladani novim alatima poput Learnway LMS-a koji među ostalim omogućuje praćenje aktivnosti zaposlenika, prikupljanje informacija o njihovoj uspješnosti u rješavanju zadataka, izradu istraživanja o njihovom zadovoljstvu radom i radnim zadatcima i slično. Također, nudimo i integraciju LMS-a sa softverskim rješenjima za videokonferencije tako da se organizacija webinara, predavanja, koordinacijskih sastanaka automatizira i ubrzava.

Tvoja tvrtka bavi se nekom drugom djelatnosti? Nudite edukacije ili obuke, usluge poput HR business partnera ili customer supporta?

Ili pak jednostavno imate veliku fluktuaciju zaposlenika koje iznova morate educirati o procesima u tvrtki?

Bez brige, za sva ta područja LearnWay ima efikasno e-learning rješenje!

Javi nam se!

Edukacije za zaposlenike

Edukacije za zaposlenike – na što treba pripaziti?

U fazi ste razmišljanja o novoj edukaciji za zaposlenike ili radite edukacijske budžete za sljedeću godinu? Definiranje i odabir odgovarajuće edukacije za vaše timove može biti ključno za razvoj, produktivnost i konkurentske prednosti vaše tvrtke. Edukacija ne samo da doprinosi razvoju zaposlenika, već i pomaže u ostvarivanju ciljeva tvrtke. No, kako donijeti pravilnu odluku? U […]

Pročitaj
Video pitch - zašto ga uključiti u svoje sales procese?

Video pitch − što je i zašto je bolji od klasičnih načina prezentacije?

U ovom članku, istražit ćemo koncept "video pitcha" i uvjeriti vas da je bolji od tradicionalnih metoda prezentacije. Otkrit ćemo kako video pitchevi omogućavaju jednostavno i angažirajuće komuniciranje s klijentima, investitorima ili širom javnosti, te zašto je važno pratiti trendove i prilagoditi se promjenama u načinima konzumacije sadržaja.

Pročitaj
Onboarding video: 6 razloga zašto explainer video olakšava prve radne dane

Onboarding video: 6 razloga zašto explainer video olakšava prve radne dane

Što je onboarding video i kako može olakšati prve radne dane vašim zaposlenicima? U ovom članku istražujemo kako explainer video može biti ključni čimbenik u uspješnom onboarding procesu, donoseći financijske benefite i uštedu vremena za vašu tvrtku, a zadovoljstvo i osjećaj punog potencijala radnog mjesta za vaše zaposlenike. 6 razloga zašto explainer video olakšava prve […]

Pročitaj

Porazgovarajmo o najboljim e-learning rješenjima za tvoju tvrtku

Nazovi nas

GroMar tim

+385 91 7933 900

Pošalji upit
    Administrator vaših osobnih podataka prikupljenih u dopisnom postupku je Gromar Sp. z o. o./LTD sa sjedištem u Lođu 93 - 305, Tuszyńska 98. Više informacija o obradi podataka možete pronaći na web stranici https://gromar.hr/gdpr/korespondencija/

    Javi nam se!