Online onboarding u post-pandemijskoj stvarnosti za Naprzod Capital Grupu

Online onboarding

Alati

LearnWay 3.0 LMS platforma za obuku u verziji na poljskom i ruskom jeziku

Klijent – ​​Naprzod Capital Group

  • grupa tvrtki koja nudi usluge održavanja, cateringa i zdravstvene usluge za 250 bolnica diljem Poljske
  • 10.000 zaposlenih
  • 1 godina suradnje s GroMarom

Ključni izazovi

Pandemija COVID-19 značajno je zakočila zapošljavanje i onboarding novih zaposlenika te feedback onih koji rade na daljinu.

Najvažniji izazov bio je stvoriti jedinstveni online feedback & onboarding alat koji bi objedinio sve potrebne funkcije i olakšao rad regrutera, HR stručnjaka i internih trenera Naprzod Capital Grupe.

Rješenja

Nakon analize specifičnosti poslovanja i zadataka koje obavlja Naprzod Capital Grupa, implementirali smo i na poslužitelj klijenta instalirali namjensku verziju platforme za e-učenje LearnWay 3.0 LMS u dvije jezične verzije (PL i RU), usklađenu s WCAG 2.1 standardima, s widgetima i funkcijama kao što su:

  • online onboarding (uključujući online obuku o zdravlju i sigurnosti)
  • testovi kompetencija
  • povratne informacije – 360° povratne ankete
  • sustav rezervacije prostorija za treninge i klasični sustav za upravljanje treninzima.

Platforma za e-učenje postala je izvrstan alat koji omogućuje brzo stjecanje suvremenih znanja potrebnih za upravljanje zaposlenicima u svakodnevno promjenjivoj situaciji. Olakšano je i uvođenje novih djelatnika, a da pritom nije izgubljena kvaliteta te je izbjegnut osjećaj da su ostali bez podrške u prvim danima rada.

Efekti

Sada Naprzod Capital Grupa na jednom mjestu ima sustav za provedbu i provjeru znanja zaposlenika te upravljanje stacionarnim i online obukama, zahvaljujući čemu učinkovitije ostvaruje svoje poslovne ciljeve – uz uštedu vremena i novca.

Mišljenje kupaca

“Najava pandemije i neizvjesnost oko COVID-19 promijenili su način na koji organizacije funkcioniraju. Za nas se kao veliki izazov pokazalo kako brzo i efikasno osigurati osoblje koje nadzire uslugu kod naših klijenata. Naši su menadžeri morali naučiti, na primjer, kako se nositi s anksioznošću zaposlenika, koje sigurnosne procedure treba provoditi u objektima i kako se nositi sa samim sobom u situaciji visokog stresa.

Zahvaljujući LearnWayu, voditelj je mogao iskoristiti obuku u najprikladnije vrijeme. Platforma nam je dala priliku educirati svoje zaposlenike u sustavu brzog učenja kako bi što prije imali aktualna znanja i pružili podršku našim klijentima. To nam je omogućilo da ojačamo svoju poziciju pouzdanog i kompetentnog partnera.

Stručnjaci GroMara podržali su nas u brzoj prilagodbi rješenja kako bismo LearnWay platformu za obuku iskoristili na najbolji mogući način.”

Renata Tadeusiak, direktorica ljudskih resursa, Naprzod

Porazgovarajmo o najboljim e-learning rješenjima za tvoju tvrtku

Nazovi nas

GroMar tim

+385 91 7933 900

Pošalji upit




    Administrator vaših osobnih podataka prikupljenih u dopisnom postupku je Gromar Sp. z o. o./LTD sa sjedištem u Lođu 93 - 305, Tuszyńska 98. Više informacija o obradi podataka možete pronaći na web stranici https://gromar.hr/gdpr/korespondencija/

    Javi nam se!