Employer branding video: Kako kreiranje explainer videa može unaprijediti vaš korporativni identitet?

Unapređenje korporativnog identiteta Kako kreiranje explainer videa može unaprijediti vaš employer branding

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, izgradnja jakog korporativnog identiteta postala je od ključne važnosti za privlačenje najboljih talenata i ostvarivanje konkurentske prednosti. U ovom članku istražujemo moć explainer videa u unapređenju employer brandinga i kako možete koristiti ovaj format za bolje upravljanje ljudskim resursima. Employer branding na GroMar način!

Explainer video: Ne samo još jedan klip na YouTubeu

Umjesto dosadnih oglasa, explainer video koristi inovativan pristup kako bi vaša poruka bila jasno i kreativno prenesena publici. Sa svježim i zabavnim sadržajem, možete istaknuti vašu tvrtku u mnoštvu online informacija. Saznajte više o ovom formatu.

Employer branding: Kako se istaknuti i privući vrhunske talente

Znamo svi koliko je snažan employer branding važan za privlačenje najboljih talenata. Ali tko kaže da moramo slijediti isti stari obrazac kao naša konkurencija? Vrijeme je da napravimo korak izvan uobičajenih granica i kreativno se izrazimo putem explainer videa kako bismo privukli one koji zaista dijele naše vrijednosti.

Zaboravimo slijepo kopiranje takozvanih trendova i bacimo se u istraživanje neistraženih područja kako bismo stvorili jedinstveni employer branding koji će nas izdvojiti iz gomile. Uz malo hrabrosti i duhovitosti, možemo osvojiti srca vrhunskih talenata i stvoriti inspirativno radno okruženje koje odražava našu tvrtku u najboljem svjetlu.

Upoznajte naše ljude: Bolje razumijevanje tvrtke, na neformalan način

Osvježavajuće predstavljanje vaših zaposlenika i kulture tvrtke putem explainer videa stvara autentičnu povezanost s gledateljima. Isto tako, možete istaknuti važnost raznolikosti i inkluzivnosti.

“Kako postati jedna od nas?”: Ojačajte povezanost s kandidatima

Neka vaš explainer video pokaže put zaposlenika do uspjeha kako bi kandidati željeli postati dio vaše obitelji. Uključite ključne informacije o procesu prijave kako biste potaknuli zainteresiranost.

Kažite NE klasičnim prezentacijama: Edukacija uz smijeh

Zamijenite dosadne prezentacije interaktivnim i zabavnim explainer videima kako biste olakšali učenje i potaknuli zaposlenike da se bolje sjećaju informacija.

Explainer video za cijeli HR tim: Ne propustite ovu priliku

Koristite explainer video i kao sredstvo interne komunikacije u vašem HR timu. Od prezentiranja novih politika do obuke zaposlenika, ovaj format olakšava timski rad, osigurava da svi budu pravovremeno informirani i da se zajedno timski razvijaju.

Već smo pisali o važnosti razvoja zaposlenika za cjelokupni razvoj organizacije. Više o tome možete saznati ovdje.

Employer branding explainer video: Ključni elementi

Da bi vaš employer branding explainer video bio uspješan, trebao bi sadržavati sljedeće:

1. Jasna i inspirativna poruka:

Definirajte svoju korporativnu misiju i vrijednosti te ih jasno komunicirajte publici.

2. Emocionalna veza:

Stvarajte emotivnu povezanost sa gledateljima kroz autentične priče i doživljaje vaših zaposlenika.

3. Kreativnost i originalnost:

Istaknite obilježja svoje organizacija pomoću inovativnog i kreativnog pristupa kako biste privukli pažnju kandidata i osigurali pamtljivost.

4. Duhoviti elementi:

Koristite duhovitost i šarm kako biste zabavili gledatelje i stvorili pozitivno iskustvo.

5. Profesionalna produkcija:

Osigurajte visoku kvalitetu videa i zvuka kako bi vaša tvrtka ostavila najprofesionalniji mogući dojam.

Iskoristite moć explainer videa za unapređenje korporativnog identiteta i jačanje employer brandinga. Na taj ćete način privući najbolje talente i osigurati uspjeh vaše tvrtke u izazovnom poslovnom svijetu.

Kako do kreativnog i jedinstvenog employer branding videa za vašu organizaciju?

Čitajući ovaj članak već dobivate neke ideje? Javite se GroMar timu i započnite kreativni proces izrade employer branding explainer videa.

Porazgovarajmo o najboljim e-learning rješenjima za tvoju tvrtku

Nazovi nas

GroMar tim

+385 91 7933 900

Pošalji upit




    Administrator vaših osobnih podataka prikupljenih u dopisnom postupku je Gromar Sp. z o. o./LTD sa sjedištem u Lođu 93 - 305, Tuszyńska 98. Više informacija o obradi podataka možete pronaći na web stranici https://gromar.hr/gdpr/korespondencija/

    Javi nam se!